Sällskapet Länkarna i Borlänge

Huvudmeny


Lokal information


Allmän information


Sällskapet Länkarna i Borlänge

Distriktsträff i Sandviken 21-22/8 2010 

Tio medlemmar från vårt  sällskap reste till Sandviken för att delta i distriktsträffen som arrangerades av Sandvikensällskapet. Träffen samlade 44 länkmedlemmar från olika sällskap inom distriktet.

    

Det var som vanligt en  trevlig och gemytlig helg, det började med fika vid framkomst, när fikat varavklarat gick vi en tipspromenad som inte var lätt.

Efter att vi gått  tipspromenaden fick vi gå vidare till Smedsgården där en guidad tur hade anordnats, där fick vi se hur man bodde och levde förr i tiden, mycket  intressant.

    

Efter en god middag med  dessert, fick vi reda på hur många rätt vi hade knåpat ihop, inte många.

Underhållningen  svarade en kille som kallade sig  Valle för. Han var väldigt duktig med sitt breda registerav låtar, där vi fick gissa vem som gjort låtarna. Kvällen  avslutades ca: 22,30

    

På söndagen när de  sedvanliga förhandlingarna avklarats följde den för oss länkar så viktiga medlemsvården som varade fram till lunch. Medlemsvården inleddes o avslutades av Håkan Andersson från Borlängesällskapet.

    

Söndagen avslutades med en god lunch, efter att vi ätit oss mätta och tackat för en mycket trevlig träffåterstod bara hemfärden.

    

Tack än en gång länkarna i  Sandviken för en trevlig träff.

    

Vid pennan: Håkan Andersson

Foto: Håkan Helander

Bilderna från Bruksmuseet Smedsgården är lånade från Sandvikensällskapet.

Fler bilder